Isaac Bernal, nascut a Sevilla i estudiant a l'Hotel Escola Santa Brígida de Gran Canària, es va proclamar ahir al vespre guanyador de la 5a edició del concurs culinari GMchef organitzat per Gros Mercat, amb el plat «Entre tierras y mar»: pop tenyit a base de solucions naturals en tempura sobre un ajoblanco d'ametlles, caviar d'oli d'oliva i pebre vermell fumat. Bernal, que cursa primer de grau superior de cuina, ha guanyat així una estada en pràctiques al restaurant Miramar de Llançà (el seu xef, Paco Pérez, era un dels membres del jurat). A més, la seva escola rebrà un val regal de 500 euros per a realitzar compres a Gros Mercat.

El segon classificat ha estat Adrián Calvente, nascut a Gibraltar i estudiant de la CFP Escola d'Hostaleria La Immaculada de Granada, amb «Quisquilla Tropical» un tàrtar/ceviche centrat en el camarón de Motril. En tercera posició va quedar Álvaro Portolés, estudiant de l'IES Escola Superior d'Hostaleria i Turisme de Madrid, amb una fusió de cuina mexicana i espanyola.