L'estranyesa dels paisatges contemporanis, amb imatges com la platea del Gran Teatre del Liceu buida després de l'incendi dels 90 o una casa abandonada a Detroit, una de les ciutats més colpejades per la caiguda de General Motors, és la gran protagonista d'una nova exposició de la Fundació Vila Casas

La mostra, titulada Poètiques empeltades,a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa i recull una quinzena d'obres del fons de fotografia de la Fundació Vila Casas.

Concebuda com un assaig visual del paisatge contemporani, la mostra comissariada per Natàlia Chocarro, presenta treballs de Belda & Rosa, Perejaume, Álvaro Sánchez-Montañés, Jordi Bernadó, Toni Catany, Anna Malagrida, Xavier Ribas, Victoria Sambunars, Montserrat Soto, Humberto Ribas, Ángel Marcos, Huang Yan, Pere Formiguera i Marc Larré.

Inspirant-se en la tècnica de jardineria de l'empelt, que consisteix a inserir una part d'un arbre en una branca o tronc d'un altre perquè s'estableixi una unió permanent entre tots dos, l'exhibició fotogràtica planteja un recorregut per obres inquietants, amb fotografies de paisatges suggeridors en els quals s'insinua més que no es mostra.

L'exposició, que forma part del programa Itinerar'Art de la Vila Casas, es pot visitar gratuïtament, complint les mesures de prevenció contra el coronavirus. Els visitants hauran de dur mascareta, respectar l'aforament màxim permès a la sala i podran fer ús de gel desinfectant.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus