L'actor Quim Masferrer estrena l'espectacle itinerant de carrer 'Moltes gràcies'. El show neix amb el lema 'Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres'. Aquest és el primer muntatge de carrer de l'actor i es podrà veure en directe i per streaming. Guerrilla Produccions ha explicat que si fins ara el públic era el que anava a veure a l’actor, en aquesta ocasió serà l’actor qui anirà a veure al públic. Sota aquesta premissa, un escenari de 10m2 sobre rodes recorrerà els carrers principals de les poblacions de la gira de l'obra. Masferrer actuarà des de dalt de l’escenari amb l’objectiu que els veïns i veïnes del poble expliquin històries i les comparteixin.

Durant el trajecte, l’humorista convidarà el públic a pujar a l’escenari i posarà en valor "actes solidaris, històries entranyables i persones que s'han implicat de manera especial aquests dies de confinament" per poder donar-los "moltes gràcies".

Amb l'objectiu de multiplicar al màxim les històries compartides, un equip de càmeres i un de realització anirà cobrint l'escenari i tothom des del seu mòbil, tauleta o smart tv podrà seguir-lo. "Aquest escenari mòbil serà una plataforma d'experiències única, una barreja d’humor i emotivitat amb l’objectiu de compartir amb la resta de veïns i veïnes aquests moments que ens ha tocat viure", explica Masferrer.

La gira del muntatge arrencarà el 23 de juny a Olesa de Montserrat i ja té confirmades les places de Pineda de Mar i Sant Joan Despí el 24 de juny, Montmeló (estrena oficial de l'espectacle, el 26 de juny); Girona, el 30 de juny; Lliçà de Vall, el 3 de juliol, Sant Fruitós del Bages, el 6 de juliol; Sant Gregori, el 18 de juliol; Arbúcies, el 25 de juliol; El Morell, l'1 d'agost; Bagà, el 2 d'agost; Banyoles, el 13 d'agost i Riudellots de la Selva, el 29 de setembre.