Roger Mas, Pau Alabajos, Toti Soler i Gemma Humet i Joan Reig encapçalen el cartell del festival Microclima de Camprodon. La tercera edició del certamen es va haver de suspendre al maig a causa del coronavirus i es reformula ara concentrant més de dotze hores de música el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.

L'esplanada de l'U d'Octubre serà l'escenari de la cita, que tot i el canvi de dates ha pogut mantenir al complet el cartell previst. «Mantenim l'essència del petit format, les propostes reduïdes en acústic i la cançó d'autor com a pal de paller», explicava ahir Pau Planas, de la productora La Tornada, organitzadora del festival juntament amb el consistori.

El mag Fèlix Brunet obrirà la cita dissabte 18, en un dia en què també actuarà el bateria d'Els Pets, Joan Reig, per presentar el seu projecte en solitari; el cantant i guitarrista de Brams, Titot i David Rossell; el cantautor Pau Alabajos; Alidé Sans, Mabel Flores i els llagosterencs Sotrac, que treballen en el nou disc.

L'endemà tancarà la cita Toti Soler amb Gemma Humet, que presenten el seu primer disc conjunt, i Roger Mas.

Tot i el canvi de format, es manté la gratuïtat dels concerts, però amb un control d'aforament per garantir les mesures sanitàries.