01 de juliol de 2020
01.07.2020
Diari de Girona

El Cirque du Soleil es declara en fallida i preveu acomiadar uns 3.500 empleats

01.07.2020 | 00:39
El Cirque du Soleil es declara en fallida i preveu acomiadar uns 3.500 empleats

El Cirque du Soleil es va declarar ahir en fallida i preveu acomidar els prop de 3.500 treballadors que té arreu del món. Els principals inversors de la companyia, amb el suport del govern del Quebec, han presentat un pla de reestructuració que inclou vendes i inversions i demana autorització al Tribunal Superior del Quebec.

Segons un comunicat de la companyia, els tres inversors principals, l'americà TPG Capital, el xinès Fosun Capital Group i l'entitat financera Caisse de dépôt et placement du Québec, hi aportaran 100 milions de dòlars cadascun, mentre que el govern quebequès hi afegirà 200 milions més. A més, fixarà dos fons d'assistència per valor de 20 milions de dòlars per pagar personal i contractistes.

L'empresa d'espectacles ja passava per una situació econòmica complexa abans de la pandèmia, que els ha obligat cancel·lar tots els espectacles.A través de les xarxes socials, la companyia explica que, per ara, els espectacles estan a l'espera, però que tornaran aviat i que les entrades seran vàlides per a les properes funcions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona