Miki Núñez, David Bisbal, el Mag Lari o Hombres G són alguns dels artistes que participaran en la primera edició del nou festival Girona White Festival. La cita, impulsada per la promotora White & Bright, se celebrarà del 19 al 30 d'agost al Parc de les Ribes del Ter de Girona. Les actuacions seran a l'aire lliure, amb un aforament per a 800 espectadors i alguna de les jornades tindrà dos passis.

La programació del Girona White Festival comptarà amb les actuacions d'artistes de diferents disciplines i estils. Arrencarà el 19 d'agost amb Paco Candela, que acaba d'editar el seu nou disc Alma de Pura Raza, i comptarà amb Hombres G, que presentaran les seves noves cançons i els seus temes classics el 21 d'agost. També hi actuarà el cantant David Bisbal (21 d'agost), amb el seu nou espectacle, Íntimo 2020, adaptat a aforaments limitats; Miki Núñez (23 d'agost) o Antonio José (24 d'agost).

El festival també inclourà un apartat d'humor, amb els monologuistes Carlos Latre (27 d'agost), Comandante Lar​a (20 d'agost) o Toni Moog, que tancarà la cita el 30 d'agost.

Per al públic familiar, la nova proposta també inclou les actuacions del Mag Lari, amb dues sessions el 28 d'agost, i el grup gironí El Pot Petit.

A més de la zona d'espectacle, Girona White Festival comptarà amb una zona amb parades de roba i complements a més d'ofertes per a menjar i beure. Aquest espai estarà obert a partir de les quatre de la tarda i estarà situat en zona d'ombra.

Les entrades per a totes les actuacions del Girona White Festival estaran disponibles a partir de demà 3 de juliol a les 12 del migdia a través del web del festival. El preu oscil·la entre els 10 i els 90 euros segons l'esdeveniment.