La britànica Sally Cutler, el japonès Satoru Yasuda i la catalana

Elvira Rodríguez Roura són els tres guanyadors del 40è Mini Print Internacional de Cadaqués. Segons va informar ahir l'organització d'aquest certamen d'art, enguany només s'han proclamat tres guanyadors, en comptes dels sis habituals, per la crisi del coronavirus.

El jurat del Mini Print Internacional de Cadaqués ha estat format en aquesta edició per Patrick J. Domken (gerent de la galeria Patrick J. Domken), Patricia Sicardi (pintora i gravadora), Vicenç Altaió (escriptor i crític d'art) i Pere Vehí (comissari de l'Any Dalí 2004 a Cadaqués). Els guanyadors han estat seleccionats d'entre els 389 artistes participants de 40 països diferents que s'hi van presentar.

Les obres guanyadores han estat les cal·ligrafies Beneath the evening sun nature watches, de Sally Cutler i Estic aquí, d'Elvira Rodríguez Roura. Per la seva banda, Satoru Yasuda ha guanyat amb l'aiguafort Unstable rest.

El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d'estampació, on participen artistes de tot el món. El certamen se celebra de forma ininterrompuda des de l'any 1981.