La cantant empordanesa Clara Peya; l'espectacle familiar Valentina Quàntica de la companyia Anna Roca o el muntage Los bancos regalan sandwicheras y chorizos són tres de les propostes de Canalitzacions, un nou cicle cultural que impulsa aquest juliol el Centre d'Arts Escèniques Salt/Girona a El Canal de Salt. En total, hi haurà nou espectacles de música, dansa, teatre i circ. Tots seran gratuïts, però com que l'aforament és limitat, cal fer la reserva d'entrades a través del web vila de Salt.

El cicle comença el 9 de juliol amb una doble sessió d' El teu cap és ple d'ocells, una proposta de música teatralitzada a càrrec de Marga Socias. Els Berros de la Cort posaran la música el 10 de juliol, mentre que l'11 serà el torn de Peya, presentant Estómac, i el 12, de Carles Viarnès.

El teatre familiar el posaran la companyia Pocacosateatre ( Encantades, 15 de juliol) i Anna Roca ( Valentina Quàntica, 16 de juliol).

Dansa i bateria de Constanza Brncic i Ramon Prats és la cita del 17 i el 18 l'espectacle anirà a càrrec de la companya José y sus hermanas. Portaran a l'escenari d'El Canal la subversiva Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, que explora els rastres de 40 anys de franquisme.

Tancarà el cicle el 19 de juliol la Cia. Voël amb l'espectacle circense Ex-Libris.