El músic Ferran Palau és un dels noms destacats de la pròxima edició dels Glopets d'Estiu de Caldes de Malavella. El cicle, que combina música, cinema i teatre, s'adapta aquest any a la pandèmia traslladant algunes de les propostes al parc de la Sardana i limitant-ne l'aforament per seguir els protocols contra el coronavirus. Per això, tot i que les entrades són gratuïtes, cal reservar-les prèviament.

En l'apartat musical, hi ha programats els concerts de Ferran Palau, que presentarà els temes del seu darrer disc, Kevin, el 24 de juliol; el doble concert de Nina Moth i Anna Andreu (10 de juliol) o Música sota els pins, amb la soprano Indira Ferrer i el pianista Antoni Mas el 14 d'agost.

Per als més petits, hi ha previstes dues propostes de teatre familiar - Contes arrossegats amb Teatre Nu (16 de juliol) i Contes amagats amb Marcel Gros (23 de juliol)- i pels amants del cinema, les projeccions de films com la premiada 1917 o Frozen 2.

A més, entre el 21 i el 30 d'agost el Casino Municipal acollirà la mostra Tres artistes de Caldes, amb peces de la il·lustradora Cristina Picazo, el pintor Joan Tauleria i el fotògraf Jordi Massa.