El parc del Collet de Sant Antoni ha acollit aquest cap de setmana les dues nits de concerts de la Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni. La cantada enguany s'ha traslladat de la platja al Collet per poder complir amb totes les mesures de seguretat i d'higiene necessàries a causa de la crisi sanitària del Covid-19. Durant les dues nits 800 persones van poder gaudir de la sisena edició d'aquesta cantada.

La nit de divendres va ser el moment de Port Bo, Les Anxovetes i Peix Fregit, i ahir dissabte els grups Arjau i Neus Man van ser els protagonistes de la segona nit d'havaneres i boleros, que va posar el seu punt i final amb la interpretació de La bella Lola i El meu avi sota la direcció del mestre Josep Bastons. Ahir dissabte estava programada també la participació del grup Boira, de Lleida, que finalment no va poder assistir a la cantada a causa de les mesures de confinament establertes al Segrià.

La Cantada d'Havaneres i Boleros arribava així a la sisena edició, consolidada com un dels punts de referència del món de l'havanera a Catalunya, i sota la direcció de Francesc Sànchez Carcassés.