Claudi Arimany, Jorge Tabarés, Haiou Zhang, Duo Fortecello o Albert Guinovart encapçalen el programa del XX Festival de Música de Sant Pere de Rodes, que finalment se celebrarà entre el 8 i el 29 d'agost. Segons ha informat l'organització, l'encarregat d'obrir el festival serà el flautista català Claudi Arimany (8 d'agost), acompanyat al piano per Pedro Rodríguez. El pianista valencià Jorge Tabarés (12 d'agost) retrà homenatge a Alícia de Larrocha, amb un programa amb obres de compositors espanyols, que interpretava la pianista arreu del món.

El dissabte 15 d'agost se celebrarà la Gala Lírica amb la mezzosoprano portuguesa Helena Resurreiçao, acompanyada al piano per Alberto Palacios. Pel 19 d'agost, un dels plats forts d'aquesta edició, de la mà del pianista xinès Haiou Zhang, guanyador de diversos concursos, que oferirà un concert dedicat íntegrament a Beethoven.

El Duo Fortecello, violoncel i piano (22 d'agost) oferian un recital centrat en Chopin i Paganini, mentre Albert Guinovert serà el protagonista el 26 d'agost. La 20a edició del festival es clourà el dia 29 amb un «concert d'aniversari» que anirà a càrrec del duet format pels pianistes Carles Lama i Sofia Cabruja, amb una selecció de fragments d'òperes populars.