El Festival de Porta Ferrada va arrencar ahir amb el Festival de Porta Ferrada concert L'artista malagueny, que havia venut totes les entrades, va ser el primer a actuar al Guíxols Arena, el nou recinte del festival que ja s'havia anunciat abans de l'esclat de la pandèmia. López, que estrenarà disc aquesta tardor, va actuar acompanyat tan sols del seu piano. Enmig de crits de «guapo», va arribar a l'escenari i es va asseure al seu imponent piano de cua, des d'on va posar-se el públic a la butxaca entonant Que tinguem sort, de Lluís Llach.Que tinguem sort Després d'aquest sorprenent inici, Debería va ser el primer tema propi que va tocar l'artista, que va seguir amb El Patio, que el seguiria hipnotitzat amb les seves melodies durant tot el concert.

Abans del recital de López, Chico Malo va actuar a l'Espai Village, la zona d'entrada al nou recinte del festival. D'Alacant i amb 24 anys, el cantant també ha acompanyat artistes com David Bisbal, Juanes o Jorge Drexler.

L'edició d'enguany, marcada per les restriccions sanitàries que han obligat a reduir-ne l'aforament, ja ha venut el 80% de les entrades.