El grup de música festiva Porto Bello donarà aquesta nit el tret de sortida al cicle de concerts d'estiu de l'Obreria de Santa Cristina, a Lloret de Mar. L'actuació tindrà lloc a partir de 2/4 d'11 de la nit a la plaça del Pi del municipi de la Selva. Guanyadors del Premi Enderrock per votació popular com a millor directe 2019, Porto Bello presentaran en aquest concert els temes que conformen el disc L'úll de la tempesta, que van llançar al mercat l'any passat.

La veterana cantant Monica Green protagonitzarà el divendres de la setmana vinent el segon dels tres concerts del cicle. L'artista presentarà Project Soul, un ambició espectacle en el qual rendeix tribut als èxits més importants de la música funk i soul de les darreres dècades.

El tercer i últim concert del cicle tindrà lloc divendres 21 d'agost amb l'artista local Crissy Z. La jove cantant va publicar el passat mes de febrer el seu primer disc, titulat A man drowned. Un treball format per set cançons pròpies que, segons explica l'organització del cicle, es poden definir dins el neosoul. El preu de l'entrada pels concerts és de 15?. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al Museu del Mar de Lloret i a taquilla el mateix dia del concert.