El Girona Music Festival ha anunciat aquest dilluns l'ajornament de la seva primera edició, que tenia previst celebrar del 19 al 30 d'agost al parc de les Ribes del Ter,a Girona, a causa de la Covid-19.

L'increment de casos i les recomanacions impulsades per l'administració han portat a la direcció del festival a adoptar, per prudència, la decisió de posposar, fins a nova data, "la celebració d'aquest esdeveniment que amb tanta dedicació, il·lusió i treball s'havia portat a terme durant aquest dur període".

No obstant els responsables de l'organització de l'esdeveniment han insistit, en un comunicat, en què havien pres totes les mesures de seguretat indicades per les autoritats.

El Festival, que s'inaugurava amb Paco Candela, el 19 d'agost, comptava amb noms com David Bisbal, Miki Núñez, Antonio José, Manel, Pastora Soler, Homes G i Toni Moog era l'encarregat de la clausura.

La devolució de l'import de totes les entrades adquirides es realitzarà de forma automàtica a través del mateix mitjà pel qual havien estat adquirides.