El Fort Festival, la cita dedicada a la música electrònica que s'havia de celebrar a Tossa de Mar a principis de tardor, ha decidit posposar la seva quarta edició fins a l'1, 2 i 3 d'octubre de l'any vinent a causa de la crisi sanitària.

L'organització del festival selvatà, que diu haver pres la decisió amb «el cor a la mà i després de deliberar molt amb les administracions competents en referència als permisos», assenyala en un comunicat fet públic a les seves xarxes socials que les darreres xifres de contagis de coronavirus i la possibilitat de nous rebrots a la tardor, així com les possibles restriccions oficials que puguin anar sorgint per als esdeveniments culturals, els fan «aplicar el sentit comú» i cancel·lar l'edició del 2020.

Les entrades

Les entrades adquirides pel Fort Festival d'aquesta edició serviran per a l'any vinent. El públic que conservi el tiquet rebrà un un abonament de regal de 12 euros per entrada en beguda, tot i que qui ho desitgi, pot demanar ara la devolució de l'import en un termini màxim de dues setmanes.