El grup terrassenc Doctor Prats va omplir de llum i color el Parc de les Aigües de Figueres on totes les localitats disponibles estaven exhaurides. Amb una puntualitat britànica, passada la mitjanit de dijous, la banda vallesana va pujar a l'escenari per tancar la primera jornada de Les Nits d'Acústica i oferir un dels pocs concerts que tenen programats.

El públic es va sentir Lliure des de la primera cançó, això sí, amb mascareta i assegut a la seva localitat; fet, però, que no impedia que fossin partícips de l'actuació musical corejant, braços amunt, els grans èxits del grup català.

Doctor Prats, sense grans interrupcions, amenitzà la nit xafogosa entonant amb energia algun dels seus himnes com Caminem lluny, Les teves pigues o Tu fas. El ritme frenètic de la fusió musical entre ska, reggae, funk i música electrònica, a les acaballes va acabar donant pas a Al final tot anirà bé, un desig i una crida a l'esperança dedicada als sanitaris que varen combatre la covid-19 a primera línia de foc i on el públic respongué llanternes enlaire.