Míriam Cano, Esteve Miralles, Carles Duarte o el Petit de Cal Eril participaran des de demà a la tarda i fins diumenge en la setena edició del festival Domini Màgic de poesia de Santa Coloma de Farners. La cita estava prevista inicialment per al març però es va haver d'ajornar a causa de la crisi sanitària.

D'entre el conjunt de la programació, que s'ha adaptat a les noves mesures de seguretat pel coronavirus, destaca la taula rodona Criticar la poesia de divendres 18 de setembre, que comptarà amb crítics literaris com Míriam Cano, Francesc Codina i Marc Rovira moderats per la professora de la Universitat de Girona Mita Casacuberta i un recital de poemes de Josep Carner, coincidint amb la commemoració del cinquantè aniversari de la seva mort.

Música i itineraris

Dissabte al matí, l'actriu i escriptora Àngels Bassas s'encarregarà de llegir Joan Vinyoli en l'itinerari poètic pel Parc de Sant Salvador. A la tarda, Carles Duarte, Sònia Moya i Mireia Vidal-Conte diran els seus poemes en el Recital a tres veus, i a la nit serà el torn del concert d'El Petit de Cal Eril presentant el seu disc Energia fosca.

Diumenge al matí tindrà lloc una nova edició del recital I la natura em crida amb Esteve Miralles i el festival acabarà amb Vull les olives, un espectacle poètic a càrrec de Dolo Beltrán i Anna Carné i Confidències, de Maria Helena Tolosa.