23 de setembre de 2020
23.09.2020
Diari de Girona
Tramoia/La Lectora

Experiències lectores per a joves i un podcast de crítica

23.09.2020 | 09:10
Els guanyadors del premi.

Coincidint amb la 20a edició, el premi Lletra s'ha reformulat per impulsar el millor projecte digital que doni resposta a un repte, que enguany era com fer arribar a més lectors la literatura catalana a través dels formats digitals. D'entre els quinze candidats, el jurat ha triat ex aequo el projecte Lectures en ruta de Tramoia Produccions Culturals i el podcast La Lectora.

En el primer cas, Lectures en ruta convida els joves lectors a viure una experiència lectora sobre el terreny i conèixer de primera mà el panorama literari català. «Vol ser un espai de trobada per a joves amb inquietuds lectores i valorar els projectes de dinamització literària al territori», explicaven ahir els impulsors, Clara Saperas i Albert Forns.

Pel que fa al podcast de La lectora, és un nou projecte de l'associació que ja tira endavant una revista de crítica literària digital del mateix nom. Té l'objectiu d'acostar-se a nous públics i «guanyar flexibilitat» amb el format, segons van detallar Marc Rovira i Jaume Coll Mariné, editors juntament amb Gerard Cisneros i Gemma Medina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona