El Black Music Festival reprèn aquest mes la programació que va haver d'ajornar al març a causa de la pandèmia i hi afegeix un doble concert dels Stay Homas a l'Auditori de Girona. El grup de moda del confinament, que aquest estiu ha passat per festivals com el de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols o el Sons del Món de Roses, actuarà per primer cop a la capital el dia 25 d'octubre en una doble sessió a les dotze del migdia i a les set de la tarda.

La represa del festival, que estava programat del 6 al 29 de març, però, serà el 23 d'octubre amb el concert de la Black Music Big Band al mateix Auditori de Girona. El repertori oferirà un homenatge a la Motown i també un tribut a Aretha Franklin en català i a Red Hot Chilli Peppers. L'actuació serà benèfica i l'import de les entrades es destinarà a projectes de la Fundació Oncolliga Girona.

Aquests nous concerts s'afegeixen a la reprogramació ja anunciada de les actuacions que van quedar suspeses a causa del confinament. Així, el divendres 30 d'octubre, Las Karamba portarà la seva fusió de música urbana llatina i festiva a la Mirona de Salt; el dissabte 21 de novembre el grup Koko-Jean & The Tonics amb la col·laboració de Dani Nel·lo, ompliran de ritme l'Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Per altra banda, el concert de Ben L'Oncle Soul, que s'hauria d'haver fet aquest dissabte 3 d'octubre es trasllada al 6 de març de 2021.