Palafrugell celebra a partir de demà la 26a edició del Festival de Jazz Costa Brava, amb concerts gratuïts als quals es podrà assistir amb reserva d'entrada obligatòria. La setmana passada l'organització ja va anunciar la baixa del cap de cartell d'enguany, el pianista cubà Roberto Fonseca, que no podrà actuar al Teatre Municipal de Palafrugell perquè no ha pogut viatjar a Europa.

Demà a la tarda a la biblioteca, el Jazz & Kids donarà el tret de sortida al festival, amb l'activitat familiar Pintajazz de la Companyia Pauerkids. Al vespre al pati de Can Genís, tindrà lloc el primer dels concerts amb de Gambardella. I a les 10 de la nit al Teatre Municipal projectaran la pel·lícula Ascensor para el cadalso (1958).

Divendres serà el torn del concert d'Amadeu Casas Trio, a les 8 del vespre. I dissabte, arribarà la versió més local del festival amb l'actuació de L'Energia Big Band i els Combos de L'Escola de Música de Palafrugell. Tots dos concerts es faran a Els Ametllers.

I en aquest mateix espai, el diumenge al migdia hi haurà l'actuació de Gili-Romaní Hot Jazz Cats, mentre que a la tarda actua el Quartet Minvant.

El punt final del festival el posarà l'actuació de Myriam Swanson - Magnolia, el dilluns a les 12 del migdia a Els Ametllers.