Els Premis Creixell d'Interiorisme ja tenen la convocatòria oberta. En aquesta edició, s'adrecen als estudiants d'Interiorisme de l'ESDAP (Estudis superiors de disseny d'interiors) d'Olot així com als estudiants del grau d'estudis d'arquitectura de Girona (GARQ).

Els Premis Creixell d'Interiorisme van néixer fa dos anys destinats als estudiants de l'especialització d'Interiorisme d'ESDAP. La voluntat d'establir xarxes i nexes entre els diferents perfils professionals del sector ha portat a ampliar els premis als estudiants del grau d'arquitectura de GARQ Girona.

«Les diferents visions i propostes sorgides d'aquestes dues institucions, amb perfils afins però alhora diferents, oferirà una millor riquesa al coneixement», assenyalen des de l'organització, que amb el concurs vol fomentar el vincle entre els dos perfils professionals i oferir als estudiants la possibilitat de proposar projectes vinculats a la realitat del seu futur món laboral.

Els catorze grups concursants seleccionats hauran de dissenyar un espai interior (165 m(2)) del propi showroom de Creixell per a ús dels professionals -tant arquitectes com interioristes- amb totes aquelles prestacions oportunes.

La proposta guanyadora obtindrà un premi en metàl·lic de 1.200 euros ofert gràcies al patrocini de diferents empreses del sector (Sika, Doca, Cementos Molins i Schlüter-Systems) i serà executada sota la direcció dels guanyadors, en cas que ho desitgin.

La defensa de projectes, davant un jurat format per professionals del sector, es farà el dia 13 al mateix showroom de Creixell de manera esglaonada i en diferents temps. L'entrega de premis es durà a terme el 27 de novembre al Showroom de Creixell. La tipologia de l'acte vindrà condicionada per la situació marcada per la Covid-19.