Quatre propostes opten al 14è premi Quim Masó de producció teatral que s'entrega dimecres a la sala La Planeta de Girona. De les 27 propostes presentades en aquesta edició, el jurat ha escollit com a finalistes Un turista se suïcida, text de Sílvia Navarro, presentat per Hause & Richman Produccions; Dona, text de Queralt Riera, presentat per Les Antonietes Teatre; La ruta, text de Lluïsa Cunillé, presentat per Associació Cultural La Ruta 40 i El nedador del mar secret, a partir del text de William Kotzwinkle, adaptat per Jumon Erra, presentat per Companyia La Danesa. El guanyador rebrà 40.000 euros per a la producció de l'espectacle, que estrenarà al festival Temporada Alta 2021 i farà temporada al TNC.

L'entrega del guardó tindrà lloc el 14 d'octubre a les 8 a La Planeta de Girona. L'acte serà presentat per l'escriptor Josep Maria Fonalleras, i comptarà amb Glòria Ribera com a artista convidada. És un acte obert al públic amb aforament limitat i per assistir-hi cal realitzar una reserva prèvia.

En la darrera edició, el premi Quim Masó va ser per a Testimoni de Guerra de Pau Carrió, que s'estrena el 13 de novembre a Salt.