11 de octubre de 2020
11.10.2020
Diari de Girona

Sunyer es mostra satisfet per la rebuda de la secció virtual

?El director del festival Temporada Alta valora positivament l'arrencada de la nova fórmula

10.10.2020 | 23:55
Sunyer es mostra satisfet per la rebuda de la secció virtual

El director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer, es mostra satisfet amb la bona acollida que està tenint A distància, la secció que inclou nous formats tecnològics per seguir les obres telemàticament i que es convertirà en un cicle fix de la programació.

En una entrevista l'agència Efe, Sunyer expressa la seva satisfacció per l'arrencada de la cita, especialment per la resposta del públic que es va connectar des de casa a la funció inaugural, 'Bouvetøya, dirigida per Julio Manrique. La situació de pandèmia ha portat al fet que bona part de les peces en cartell es puguin seguir per pantalla i que, d'aquestes, moltes estiguin concebudes precisament per a aquest tipus d'espectador.

«Era una de les coses que dubtava que funcionés, perquè el teatre és teatre, és per veure'l en directe», reconeix el director, que insisteix en la seva desconfiança inicial, especialment quan suposa un pagament per connexió, «però ha anat molt bé». Sunyer reflexiona que, en uns casos, aquests nous formats artístics «havien d'arribar i això -la pandèmia- ho ha accelerat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona