14 de octubre de 2020
14.10.2020
Diari de Girona

Los Hermanos Cubero presenten «Proyecto Toribio» a Banyoles

Serà la primera oportunitat per escoltar-los a les comarques gironines

14.10.2020 | 12:34
Los Hermanos Cubero presenten «Proyecto Toribio» a Banyoles

Los Hermanos Cubero, una de les formacions més destacades del folk d'arreu de l'Estat, presentaran aquest dissabte a Banyoles el seu darrer treball Proyecto Toribio, que es podrà escoltar per primera vegada a les comarques de Girona. El concert serà a les 9 del vespre a l'Auditori de l'Ateneu i les entrades es poden comprar a cultura.banyoles.cat.

Los Hermanos Cubero són Roberto i Quique Ruiz Cubero, nascuts a l'Alcàrria (Guadalajara) i afincats actualment a Barcelona. Des que van guanyar el Premi Europeu de Nova Creació de Folklore Agapito Marazuelo, han actuat als principals festivals de pop i rock de l'estat i han aconseguit connectar amb un públic nou amb el seu particular estil que, partint de la tradició castellana, fa cap a la música d'arrel d'Estats Units.

Després de guanyar el Premi MIN al millor àlbum de Músiques del Món pel seu aclamat Quique dibuja la tristesa (El Segell del Primavera,18), Los Hermanos Cubero presentaran a Banyoles el seu nou disc Proyecto Toribio, un cançoner que proposa una nova passejada pel seu univers de melodies i lletres que poden anar de la devastació a l'alegria en un obrir i tancar d'ulls.

Roberto i Quique Cubero dediquen el seu nou treball discogràfic, el quart en la seva discografia i amb el que celebren el seu desè aniversari, al violí com a instrument de ronda i ball a la zona de Guadalajara d'on provenen i actuaran a l'escenari acompanyats de la violinista Begoña Riobó.

Les entrades per al concert que oferiran Los Hermanos Cubero es poden adquirir a través del web cultura.banyoles.cat o bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Banyoles, demanant cita prèvia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona