La setena edició de la Campanya de Teatre Amateur de Girona ha seleccionat 15 obres de les 19 propostes presentades que conformaran el catàleg del 2021. Les obres de teatre escollides pel jurat es podran veure representades arreu de les comarques gironines durant l'any que ve.

Aquestes són Mentiders, de Guspira Teatre; Tics i tocs, d'Elenc Santperenc; Tartuf, de Safreig Teatre de Salt; Litus, del Grup de Teatre Cassanenc; El Florido pensil, de la Laguna Teatre de Sils; Línies obertes, del Grup de Teatre de Sant Hilari Sacalm; 13 i dimarts, de La 113; A(mor)t Cia, de Theatrum Mundi; Abismes, d'Increixendo; Que sigui l'últim cop, de Preludi; Theresienstadt, Cràdula Teatre; No hi ha lladre que per bé no vingui, de TQuatre; Mamaaa!!!, de Teiatròlics; L'art de la comèdia, de l'Agrupació Teatral la Gespa, i Terapèutic, del Teatre Centre d'Arbúcies.

El jurat estava format per Isidre Ferràndiz, representant del Centre de Formació Teatral El Galliner; Martí Peraferrer, director del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona; Meritxell Yanes, actriu; Maria Àngels Buisaac, actriu; i Daniel Sancho, president de la Federació Teatral Amateur Gironina. El projecte pretén incentivar la programació d'obres de teatre de companyies no professionals arreu de la demarcació.