El cineasta Isaki Lacuesta i la cantant Sílvia Pérez Cruz s'han unit per enregistrar cinc peces audiovisuals pel nou disc de la palafrugellenca, titulat Farsa (género imposible).

Segons expliquen els dos a les xarxes aquest estiu es van trobar per enregistrar una peça dedicada a Fatherless, un dels poemes de Sylvia Plath musicats per la cantant per formar part de Farsa. També hi van participar l'actriu Alba Flores i la cineasta experimental Adriana Vila Guevara.

«Per descriure-ho amb la retòrica a l'ús podríem dir-ne "diàleg interdisciplinar"; el més sincer és explicar que cinema, música i poesia treballen en la mateixa longitud d'ona i que no hi ha res més bonic que unir-se per descobrir junts a què juguem, amb objectius clars però el guió obert fins a escampar-se», assenyala el text del director gironí.

La trobada va ser «tan estimulant» que, unint-hi la bailaora Rocío Molina i l'actriu Raquel Ferri, van continuar amb nous temes, com Grito pelao o Tango de la vía láctea.

«Ara com ara hem rodat cinc cançons i cantat cinc pel·lícules en forma de postal amb poema al dors. I continuem», diu el director d' Entre dos aguas, que explica que han fet la filmació amb una Bolex de corda de 16 mm i revelat el material a mà al laboratori amb Adriana Vila.