26 de octubre de 2020
26.10.2020
Diari de Girona

El Truffaut estrenarà una sessió de migdia divendres

La sala mantindrà així els quatre passis diaris tot i l'obligatorietat de tancar a les 10

26.10.2020 | 18:41
El cinema Truffaut, el dia de la reobertura.

El cinema Truffaut de Girona estrenarà una sessió de migdia a partir d'aquest divendres. Amb l'obligatorietat de tenir la sala de cinema tancada a partir de les 10, el Col·lectiu de Crítics que gestiona el cinema proposa als seus espectadors «uns nous horaris adaptats a aquests dies i que, a més a més, s'ajusten a un marc generalitzat a tot Europa de poder conciliar més fàcilment la vida laboral amb la familiar», expliquen.

El cinema avança la primera sessió pels voltants de les dues del migdia, conformant una programació regular de quatre sessions, la darrera de les quals acabarà sempre abans de les 10 tal i com marca el toc de queda. El primer passi serà el 30 a les 14.15 amb Regreso a Hope Gap.

«Esperem que aquesta proposta gaudeixi de la complicitat dels nostres espectadors i que esdevingui un èxit que permeti consolidar-se», asseguren els gestors del cinema. El preu d'aquesta primera sessió serà de 4 euros de dilluns a dijous, excepte festius, i de 5 euros de divendres a diumenge.

De moment, el Truffaut continua la seva activitat a la seu provisional de la Plaça Jordi de Sant Jordi, a la sala 12 dels Cinemes Albeniz Plaça, mentre segueixen a bon ritme les obres de l'antic cinema Modern, on disposarà properament de dues sales de projecció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona