La dramaturga Mar Monegal ha passat de ronda i ja és a la semifinal del desè Torneig de Dramatúrgia del festival Temporada Alta després de vèncer Edu Mazanares. El públic de la sala La Planeta de Girona va decidir dilluns que el text de Monegal, Monopoli, interpretat per Biel Duran i Mima Riera, s'imposés a La transcendència de l'espòiler, de Manzaneres, interpretat per Paula Blanco i Esther López.

El text guanyador aborda la història d'una parella que fa una partida del joc Monopoly mentre reflexiona sobre l'estat de la seva relació, la seva generació i el funcionament de l'economia mundial. Per la seva banda, el text de Manzanares presentava una discussió vital entre dues germanes que comença quan es plantegen la possibilitat de veure o no la final d'un popular concurs televisiu.

Arran del toc de queda i per adaptar-se a les noves restriccions, el combat es va celebrar mitja hora abans del previst, a les 19.30, amb Meri Yanes com a mestra de cerimònies en substitució de Cristina Clemente, que per motius personals no hi va poder assistir.

El proper combat se celebrarà, a la mateixa hora, el 2 de novembre amb els textos Laura Díez Quintanilla i Marta Solé i la final serà el 7 de desembre.