La prestigiosa companyia circense francocatalana Baró d'Evel, Agrupación Señor Serrano, la Giorquestra i Parking Shakespeare seran alguns dels protagonistes de la temporada cultural a Olot l'any vinent.

Entre els primers noms confirmats per a la programació del primer semestre del 2021 hi ha l'Agrupación Señor Serrano, que tornaran a la Garrotxa el 22 de gener amb The Mountain, un muntatge que parteix de la metàfora de la muntanya per parlar sobre la veritat.

Parking Shakespeare, que havia de ser a Olot al maig i va haver de cancel·lar la seva actuació per la pandèmia, actuarà finalment el 12 de març al Teatre Principal amb la seva particular versió de La tempesta del bard.

Pel que fa a Baró d'Evel, tornarà a la ciutat amb una doble sessió el 29 i 30 d'abril de , un preciós espectacle que alterna el blanc i negre i la poesia i el moviment amb la intervenció de tres personatges: Camille Decourtye, Blaï Mateu i el corb Gus.

Pel que fa a l'apartat musical, la primera proposta de l'any serà el 2 de gener, amb el concert de Nadal al Teatre Principal. En aquesta ocasió serà en clau de jazz amb Gemma Abrié, Vicens Martin i la Dream Big Band.

I ja el 21 de març, la Giorquestra i la cantaora Mariola Membrives presentaran Amor brujo, un concert amb peces del modernisme musical ibèric i dos protagonistes, Manuel de Falla i Federico García Lorca.