El Més Petit, el Festival d'Arts per a espectadors de 0 a 5 anys, arrencarà dissabte amb una nova edició digital. Es tracta d'El Més Petit Als Núvols, que garantirà la celebració del certamen independentment de les restriccions de les activitats presencials per la pandèmia i que, entre d'altres, afectarien les propostes previstes a Olot, una de les seus de la cita. I és que l'apartat presencial d'El Més Petit encara està a l'espera que el Procicat concreti si allarga o no el tancament dels espais escènics, que per ara acaba divendres.

Entre d'altres continguts, El Més Petit als Núvols acollirà les estrenes de tres propostes creades expressament per al festival i en format digital: Cuc, de la companyia Animal Religion; Un dia a la jungla, de la companyia Big Bouncers; i de L'horitzó de Latung La La, de David Ymbernon. Les tres propostes es podran gaudir des de casa amb una entrada familiar en forma de codi que caldrà introduir a la web petitalsnuvols.elmespetitdetots.cat. L'estrena de les propostes serà el 14, coincidint amb l'inici del festival, però les entrades/codi ja estan a la venda.

En cas que es pugui celebrar, a Olot l'activitat presencial del festival es distribuirà en tres diumenges, del 15 al 29 de novembre, amb espectacles recomanats especialment per a infants de 2 a 5 anys.

El primer, diumenge 15, és L'horitzó de Latung La La, de David Ymbernon, una obra escènica poètica i parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual.

El diumenge 22 de novembre, en dues sessions, hi ha previst l'espectacle de circ ...i les idees volen, d'Animal Religion, en què a través del gest, el so, la mirada o el tacte es convida el públic a participar en aquest viatge ple d'acrobàcia, humor, joc, llum i música.

Finalment, l'últim espectacle presencial serà el diumenge 29 de novembre també en dues funcions. Serà , de la Companyia Maduixa, que mescla dansa, arts plàstiques i audiovisuals, i que també forma part de la programació d'El Petit Format, de Rialles i és una rèplica del Sismògraf.