El director i guionista Pau Freixas ( Polseres Vermelles, Sé quien eres) roda aquests dies la seva nova sèrie, el thriller Todos mienten, que compta amb localitzacions de Blanes i Lloret de Mar, entre altres municipis catalans. Aquesta nova sèrie original de Movistar+, produïda en col·laboració amb Filmax, que també es roda a Barcelona i Tarragona, està protagonitzada per Irene Arcos, Lucas Nabor, Natalia Verbeke o Leonardo Sbaraglia. Cala Bona a Blanes o la lloretenca cala Banys han estat algunes de les localitzacions triades per rodar-hi escenes que, a més dels actors de la sèrie, han comptat amb figurants locals.

L'equip encara ara la segona meitat de la gravació, que va començar el 5 d'octubre i s'allargarà dotze setmanes. Segons avança Freixas, «després de diverses setmanes de rodatge, la història ja va prenent forma, i és un gust veure com aquest elenc increïble aixeca els personatges per sobre de les meves pròpies expectatives».

«Hem rodat moltes de les escenes més intenses pel que fa a la interpretació i també algunes de les més potents sobre la trama de misteri. Enganxarà molt l'espectador, almenys a nosaltres ens està passant mentre rodem», diu.

En sis episodis, la sèrie descobreix la història de Macarena, una professora que viu en una exclusiva urbanització a la costa, Belmonte, i que es converteix en una paria social després de conèixer-se que ha mantingut una relació amb un dels seus alumnes, Iván, fill de la seva millor amiga. La descoberta sacseja la vida dels dos, però també la del seu entorn, i més quan apareix en un penya-segat el cadàver d'un dels veïns que potser té alguna vinculació en el vídeo sexual d'ells dos que s'ha difós a les xarxes.

El repartiment també compta amb actors com Ernesto Alterio, Miren Ibarguren, Juan Diego Botto, Eva Santolaria o Amaia Salamanca.

S'estrenarà a Movistar+ el 2021.