La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) ha ajornat fins al 2021 els concerts de presentació del seu nou projecte, dedicat al repertori de la discogràfica gironina Música Global. A causa de la situació sanitària, els concerts que s'havien de celebrar a finals de mes a l'Auditori de Girona es traslladaran al 18, 19 i 20 de juny.

«Des de l'organització, es vol que aquest concert d'aniversari sigui una gran festa de tots, i que es pugui dur a terme quan la situació sanitària s'hagi normalitzat i les mesures de prevenció de la covid-19 quedin minimitzades», assenyalen en un comunicat.

Tot i l'ajornament, es manté per a aquest Nadal el llançament del nou disc del treball Emociona't amb la SCCC: 25 anys de Música Global. El nou treball compta amb la participació dels cantants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núnez i Paula Giberga, a més de la coral Polifònica de Puig-reig, que interpretaran les peces més emblemàtiques que han marcat la trajectòria deMúsica Global i també de la música catalana dels darrers 25 anys, reversionant cançons de Blaumut, Lax'n'Busto, Gossos, Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts.

Les entrades seran vàlides per a les noves dates, però qui vulgui el retorn de l'import ho pot demanar a l'Auditori de Girona.