La Black Music Big Band participa en el nou disc de La Marat versionant en català un clàssic de Whitney Houston. La formació gironina col·labora amb l'àlbum solidari, que es podrà comprar diumenge 29 amb Diari de Girona, interpretant Jo vull ballar per la vida.

Aquesta adaptació al català d'I wanna dance with somebodsota la producció de Toni Xuclà, amb els arranjaments de big band d'Adrià Bauzó i vocals de Nuri Mancebo.

Més de trenta músics gironins de 14 a 25 anys del projecte Black Music Big Band, una iniciativa del Black Music Festival i Fundació Casa de la Música de Comarques Gironines, han passat pels estudis de Cornellà de Terri per posar el seu granet de sorra en la iniciativa solidària, que aquest any va dedicada a la lluita contra el coronavirus.

Durant el confinament, molts músics van compartir les seves interpretacions a través de les xarxes per demostrar que a la creació no l'aturava cap virus. Una de les iniciatives més lluïdes va ser un videoclip de Black Music Big Band que unia les veus de tots els components sense sortir de casa seva.