Amb la vista posada en la reobertura dels teatres, Temporada Alta ha reprogramat una dotzena d'espectacles afectats pel tancament de les darreres setmanes. Fins al 22 de desembre, ha trobat noves dates per poder mostrar propostes com l'esperat Molly Bloom de Jan Lauwers; els concerts de Sílvia Pérez Cruz; el videomuntatge d'Albert Serra Personalien, o els nous espectacles de Xavier Bobés, el Conde de Torrefiel o Mal Pelo. Les entrades per a les noves dates es posen a la venda aquest migdia.

A més, Hidden, Teatro Amazonas, That's the story of my life i Sonoma, previstos inicialment per veure's de forma presencial, s'oferiran finalment en línia.

D'altra banda, el festival ha de suspendre o ajornar per més endavant quatre dels espectacles programats per manca de dates disponibles o suspensions de gira. Són La consagración de la primavera, La gavina a Palafrugell, Fairfly i la videoinstal·lació de Romeo Castellucci, Il Terzo Reich.

A causa de les restriccions, el festival ha suspès la Setmana de Programadors que reuneix cada any a Girona més de cent professionals nacionals i internacionals del sector i que malgrat la situació portava un bon ritme d'inscripcions. Tot i això, convidarà els professionals a veure els espectacles reprogramats en digital o presencialment i promourà l'intercanvi entre professionals i artistes.