23 de novembre de 2020
23.11.2020
Diari de Girona

Banyoles reobre avui tots els equipaments culturals

El Teatre, l'Auditori i la Factoria reprenen l'activitat i els museus i la biblioteca amplien l'aforament al 50%

22.11.2020 | 23:02
Banyoles reobre avui tots els equipaments culturals

L'Ajuntament de Banyoles torna a obrir des d'avui tots els equipaments culturals i esportius, després de l'anunci del Pla d'obertura progressiva d'activitats del Procicat. Es reprèn l'activitat al Teatre Municipal, l'Auditori de l'Ateneu, a la Factoria d'Arts Escèniques i a les instal·lacions esportives municipals. Pel que fa als equipaments culturals que continuaven oberts, s'amplia al 50% l'aforament als museus, la biblioteca i l'arxiu. En el cas de les arts escèniques, la primera activitat serà l'espectacle El Col·loqui amb Peyu del 29 de novembre, que ja té les entrades exhaurides.

La biblioteca, que fins ara oferia únicament el servei de préstec i retorn de documents, amplia els serveis permetent fer ús de les sales de lectura i d'estudi, la consulta de documents i l'accés a la col·lecció i als ordinadors. Les activitats culturals presencials, però, continuen suspeses a la biblioteca, als museus i a l'arxiu.

L'Escola Municipal de Música reprèn també l'activitat de forma presencial i l'Aula de Teatre continuarà les classes en línia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona