26 de novembre de 2020
26.11.2020
Diari de Girona

Busquen 500 extres per una sèrie ambientada en l'Edat Mitjana que es rodarà a Girona

El càsting es realitzarà del 9 a l'11 de desembre

26.11.2020 | 15:25
Imatge d'arxiu del rodatge de la sèrie «Glown and Darkness» a la catedral de Girona

Girona serà escenari, entre desembre i gener, del rodatge d'una sèrie produïda per Diagonal TV i ambientada en l'Edat Mitjana, finals del segle XIV i principis del XV, per la qual cosa els seus responsables necessiten 500 extres, de manera que del 9 a l'11 de desembre han organitzat un càsting.

La selecció dels extres es farà a la Casa de Cultura de Girona de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19.

Segons els responsables del càsting, "no cal demanar cita prèvia, la prova serà molt ràpida i la participació en el rodatge és remunerada".

Cal presentar el DNI, el número d'afiliació a la Seguretat social, i un bolígraf per a la omplir la fitxa.

El càsting cerca dones i homes entre 25 i 65 anys, amb cabells llargs o semillarg i els homes han de portar barba o bé estar disposats a deixar-se-la créixer per al rodatge.

No s'accepten pèls tenyits, rapats o talls moderns, ni tatuatges o pírcings, "en definitiva gent el més natural possible. També marroquins, africans i dels països de l'Est, els interessats han de disposar de papers en regla per treballar, ja que es dóna d'alta a la Seguretat Social", segons la productora.

El càsting presencial està previst amb totes les mesures de seguretat i seguint els protocols anti Covid-19, tothom ha d'assistir amb mascareta i hi haurà grups reduïts de persones que ompliran una fitxa amb les seves dades personals per formar part de la base de dades de la producció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona