La sala La Mirona de Salt reobrirà les seves portes aquesta propera setmana, després de mesos d´inactivitat, per celebrar el seu 19è aniversari. L´equipament obrirà de moment de forma puntual per oferir un total de tres concerts. El grup Mishima serà l´encarregat de tornar a fer sonar els altaveus de la veterana sala de concerts saltenca el pròxim dijous, amb el ja tradicional concert de Nadal, que habitualment té lloc a l´avui encara tancada sala Apolo de Barcelona. Els de David Carabén oferiran un recital en el marc de la celebració del seu 20è aniversari sobre els escenaris, en el qual repassaran un bon grapat dels seus grans èxits. El concert tindrà lloc el pròxim dijous, dia 17, a 1/4 de 9 del vespre.

Dos dies després, el dissabte 19, els encarregats de fer sonar la música en directe seran Pelukass, considerades una de les millors bandes del circuit de versions i habituals de les festes majors de poble. La banda oferirà en aquesta ocasió un repertori especial en el qual no deixaran de sonar versions de temes coneguts de formacions com Queen, Spice Girls, Shakira o Eminem.

També de versions serà el tercer dels concerts programats per a aquesta celebració. La Orquestra Di-Versiones oferirà diumenge, amb un doble concert al migdia i a la tarda, la seva divertida proposta de música festiva.