13 de desembre de 2020
13.12.2020
Diari de Girona

Stay Homas es proposa «tocar tots els pals possibles» al seu nou disc «Agua»

El trio sorgit durant el confinament desplega l’«ambició estilística» que tenen com a consumidors de música

13.12.2020 | 00:42
Stay Homas es proposa «tocar tots els pals possibles» al seu nou disc «Agua»

El grup icònic del confinament Stay Homas, integrat per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, va publicar aquest passat divendres el seu primer disc Agua (Sony Music), en un exercici de «finalitzar l´etapa de 2020» i posar la seva voluntat creativa sobre la taula. Per Benet, la proposta es basa en l´eclecticisme, atès que els agrada molt fer música en tots els estils. Per Stroink, hi ha una voluntat des del principi d´«intentar tocar tots els pals possibles».

L´àlbum inclou una dotzena de temes, dels quals sis són inèdits i sis sorgits dels mesos en què tocaven al terrat. Segons explica Boltó, el comú denominador és que els temes els han fet tots tres junts i cada dia en un mood diferent. «Hem fet el que hem volgut tota l´estona», afegeix el músic, que també enumera l´intent d´anar a l´arrel de cadascun dels gèneres i «ser fidels» a aquest concepte. Ha avisat que l´àlbum passa per «molts estats d´ànim diferents» i moments vitals diversos.

Pel que fa al títol del disc, Benet explica que durant la seva època de terrassa cridaven «agua» molt sovint, i destaca que és un terme molt usat en la música llatina, «com l´´olé´ flamenc», i els va agafar «molt fort» per fer aquest clam, especialment a ell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona