Fairfly, de La Calòrica, obrirà la temporada teatral a Banyoles el 29 de gener, després que s´hagi hagut de reprogramar en dues ocasions per la suspensió de l´activitat cultural. Elda & Daniel, el nou espectacle de Meritxell Yanes i David Planas després de Ventura, o l´estrena de Llàgrimes de Sirena, la darrera producció dels banyolins Cor de Teatre, amb dramatúrgia de Joan Solana i direcció musical de David Costa són altres propostes destacades de la programació teatral de Banyoles Cultura pel primer trimestre de l´any. També hi ha previst El silenci dels telers, sobre les dones de les colònies tèxtils o la premiada Lo nuestro.

Pel que fa a l´apartat de músiques modernes per al primer trimestre de 2021, inclou tres propostes: Pau Vallvé, Ramon Mirabet i Ginestà. La programació de Joventuts Musicals de Banyoles compta amb el concert de flamenc de Rocío Márquez i la presentació de la nova artista resident de l´Ateneu, la cantaora Mariola Membrives amb un espectacle de gran format, acompanyada de la GIOrquestra per interpretar El amor brujo de Falla, entre altres obres.

Orbital, de la companyia Farrés Brothers; Klé d´Addaura Teatre Visual o KL´AA, la teva cançó de la companyia Inspira Teatre són les cites per al públic familiar.

La venda d´entrades ja està oberta. L´aforament continua restringit al 50% i caldrà ser al Teatre, l´Auditori o la Factoria 20 minuts abans de l´espectacle per facilitar l´entrada esgraonada.