La Bisbal d'Empordà ha programat un cicle de música pels mesos de gener i febrer amb artistes de proximitat. Serà la versió hivernal del fITM, el Festival Internacional al Terracotta Museu, que es trasllada ara al Teatre Mundial aprofitant la coincidència d'inicials per mantenir la marca i que comptarà amb Jaume Arnella, Carles Belda, Maria Jaume, Medusa Box o la Ludwig Band.

El primer dels concerts serà el 9 de gener amb Carles Viarnès, que presentarà el disc Nun; Maria Jaume acostarà la seva proposta de folk acústic el 16 de gener i Jaume Arnella i Carles Belda interpretaran un seguit de cançons de taverna el dissabte 23.

El dissabte 30, el fITM oferirà un doble concert amb Ludwig Band i Carpa Negra i tancaran el cicle Medusa Box el 6 de febrer amb I Love Astronomy, que presentaran per primera vegada en directe.

Els concerts es faran a les vuit del vespre i els organitzadors demanen al públic que arribi mitja hora abans al recinte per poder entrar de forma ordenada a les seves localitats. Hi haurà 150 localitats disponibles i les entrades valdran 8 euros si es compren anticipadament o 10 si es compren a taquilla.