El conjunt Cat Klezmer Trio inaugurarà aquesta tarda, a les 18 h al Teatre del Casal, una nova edició del cicle SonaAmer, en la qual també hi participaran Ferran Albrich, Ensemble O Vos Omnes, La Companyia Minimíssima, l'Orquestra Mioritique i QBlues3.

Idea Associació Cultural i l'Ajuntament d'Amer, amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Catalunya, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Selva, han programat un total de set concerts que es repartiran entre els mesos de gener a abril i ompliran de bona música, un any més, aquesta vila selvatana.

Els Cat Klezmer Trio presentaran Una Volta al Món en 80 minuts, un espectacle «íntim i explosiu», segons destaca l'organització en un comunicat, que recorre algunes de les cançons més representatives de la música Klezmer, amb una formació típica de l'estil: clarinet-guitarra-contrabaix.

El cicle continuarà el pròxim 17 de gener amb el concert de l'Ensemble O Vos Omnes, que oferirà un espectacle dedicat al compositor del renaixement Josquin des Prez. El diumenge 7 de febrer serà el torn de Ferran Albrich, que presenta un recital que proposa un viatge musical a través de la història de la música i que té forma d'homenatge.

El Cicle de Concerts continuarà el 21 de febrer amb l'actuació de l'Orquestra Mioritique, formada per 13 membres de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Així mateix, el 7 de març serà el torn de La Companyia Mínimíssima, un projecte que neix amb la intenció de treballar la música tradicional. El 21 de març Carola Ortiz presentarà el disc Pecata Beata i el blues de Queralt Albinyana clourà aquesta edició el dia 11 d'abril.