17 de gener de 2021
17.01.2021
Diari de Girona

Els Amics de les Arts preparen un musical amb Marc Artigau

17.01.2021 | 00:34
Els Amics de les Arts preparen un musical amb Marc Artigau

Els Amics de les Arts han anunciat a través de les xarxes socials que preparen un espectacle musical amb l'escriptor i dramaturg Marc Artigau i la productora Minoria Absoluta.

Es tracta, segons confessen els integrants del grup gironí, d'un dels seus somnis «més antics», i fa dos anys que treballen per crear «des de zero» la història, els personatges que la protagonitzen i els temes que cantaran.

Aquests divendres els impulsors del projecte van fer la primera lectura completa del text i les cançons i afirmen que estat «molt emocionant» presentar la feina «de tant de temps» a l'equip que treballarà per portar la creació dalt dels escenaris.

Ara els encarregats del projecte entren en la fase de «perfilar» el que s'ha aconseguit fins ara per fer «el millor espectacle possible», segons ha informat la banda.

«Toca reescriure, retocar i repensar en base a les impressions d'avui», afirmen els Amics de les Arts, que afegeixen que «ben aviat» donaran detalls sobre «els quès, els quis, els coms i els quans».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona