La sèrie de Pau Freixas, 'Todos mienten', s'ha acabat de rodar aquest gener després de tres mesos de gravació entre Barcelona, Tarragona i les comarques gironines, on es van gravar escenes a Lloret de Mar i Blanes. Produïda en col·laboració amb Filmax, la sèrie s'estrenarà a Movistar+ el 2021. 'Todos mienten' és un thriller que aborda una relació entre una professora i un estudiant. Quan un vídeo de caire sexual entre la Macarena i l'Ivan surt a la llum, tota la història deriva en un judici social de conseqüències imprevisibles. El repartiment l'encapçalen Irene Arcos, Lucas Nabor, Natalia Verbeke, Miren Ibarguren, Leonardo Sbaraglia, Juan Diego Botto, Ernesto Alteriojunto, Eva Santolaria, Amaia Salamanca, Carmen Arrufat i Berta Castañé.

El creador i director de la sèrie, Pau Freixas, destaca el rodatge enmig de "pors, prudència i limitacions" com una experiència "increïble". "Ha estat èpic i emocionant formar part d'un equip obstinat en seguir endavant a base de mascaretes, pals pel nas i distàncies socials. I malgrat tot o gràcies a tot això, no ho sé, ha resultat ser un dels projectes més agradables i emotius de la meva vida", assevera Freixas.

En aquest sentit, creu que les ficcions "modifiquen els estats d'ànim de les persones i la sèrie estarà impregnada de bon rotllo".