La periodista Bibiana Ballbé encetarà dijous una nova edició del cicle Trobades amb..., una de les noves propostes del CaixaForum Girona. El format, que proposa al públic converses íntimes i informals amb diversos creadors arrencarà amb la presentadora, que hi parlarà de la seva feina al capdavant de TheCreative Net, una plataforma digital que connecta més de 50 milions de creatius i creatives d'arreu del món.

Continuarà el 18 de març amb l'il·lustrador Javier Royo i el 8 d'abril amb la cineasta Irene Moray, que després del premiat curt Suc de síndria treballa en el seu primer llargmetratge. Tancarà el cicle la cantant Núria Graham el 10 de juny.

Dins el segell Found!, l'aposta de la Fundació La Caixa per la cultura més creativa, també inclourà el nou cicle de projeccions Sala C: cinema, creació i art contemporani en el qual es podrà gaudir d'una cuidada selecció de documentals que se centren en l'obra i els processos creatius de grans noms de l'art més actual.

Aquesta iniciativa sorgeix de la col·laboració amb Dart Festival, el primer festival de cinema documental dedicat a l'art contemporani a nivell nacional, i començarà el 23 de febrer amb Kusama: Infinity, de la directora Heather Lenz, i centrat en una de les artistes en vida més cotitzades i aclamades del món, la japonesa Kuzama.

La mecenes Peggy Guggenheim; Banksy o Salvador Dalí amb el documental La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador Dalí de David Pujol seran els altres protagonistes dels documentals del cicle, que s'allargarà fins a mitjans de maig.

Com és habitual, des de CaixaForum garantiran que les activitats es portin a terme amb totes les mesures sanitàries vigents.