Els artistes de Temporada Alta Gabriel Calderón i les companyies José y sus Hermanas i Les Impuxibles participen aquest curs en el projecte A Tempo, per acostar les arts escèniques i les professions artístiques a l'alumnat. Ho faran, això sí, de manera telemàtica però treballant experiències pràctiques amb els estudiants dels instituts de Girona i Salt.

En aquesta quarta edició, el director i dramaturg uruguaià Gabriel Calderón realitzarà tres sessions en directe entorn de la seva professió a l'Institut Montilivi de Girona. Per la seva banda, Les Impuxibles plantegen a l'alumnat un exercici d'exploració, recerca i experimentació entorn de l'autoestima centrat en la percepció dels insults a través del propi cos inspirant-se en FAM, l'últim espectacle de les germanes Clara i Ariadna Peya. En el cas de José y sus Hermanas, proposen una creació col·lectiva en què els alumnes hauran de partir d'una temàtica subjectiva i anar-la reinterpretant fins aconseguir una estructura pròpia, una iniciativa basada en l'obra Explore el jardín de los Cárpatos, presentada en la darrera edició del festival.

Aquestes propostes se sumen a les del comediant Marcel Tomàs o la coreògrafa Roser López penjades a la xarxa per A Tempo i, a més, les dues companyies tenen previstes trobades virtuals amb els estudiants de la Salle i l'Ermessenda de Girona i dels instituts Salvador Espriu i Salvador Sunyer de Salt a finals del mes de març per parlar de la professió.