Ferides, el segon espectacle de la jove companyia gironina La Gàrgola Produccions Teatrals, arriba la pròxima setmana a Barcelona. Del 3 al 7 de març, la sala gran del Teatre Gaudí acollirà el muntatge, basat en els secrets d'una família en plena transició.

L'espectacle, que es va estrenar l'any passat a la sala La Planeta de Girona, està escrit pel dramaturg Frank Bayer i dirigit per Núria Florensa i Ricard Martí. Pel que fa al repartiment, Xavier Mercadé, Mònica Pardo i Laura Porta donen vida a aquesta història que trasllada l'espectador fins al juny de 1977, dos dies abans de les primeres eleccions democràtiques després de la dictadura franquista, per plasmar l'impacte que els canvis polítics tenen en una família, especialment quan l'aministia i el retorn de l'exili fa aflorar secrets enterrats durant anys.

Després d'estrenar la seva primera producció, El brindis, a Madrid, els gironins ja treballen en una altra proposta, Kalumba, una comèdia sobre la joventut perduda que preveuen que arribi als escenaris a finals d'aquest any o al 2022.