El concurs literari Correlletres de Cassà de la Selva s'ha fet lloc entre els certàmens catalans per a escriptors debutants. Després de l'èxit de participació en l'anterior edició, marcada pel confinament domiciliari, enguany el concurs d'escriptura ràpida en línia ha consolidat la seva projecció amb un total de 175 persones inscrites procedents de diversos punts de la geografia catalana, així com també d'Andorra i les Illes Balears.

Els aspirants, com ja és habitual, van rebre aquest cap de setmana una paraula escollida per l'organització. Es tracta de «pistrincs» -mot molt utilitzat a la localitat gironina que significa diners- que van haver d'incloure als seus escrits i presentar-los en un termini de 48 hores. Finalment, 82 participants van lliurar els seus treballs en el termini establert. En total, l'Àrea de Cultura va rebre un total de 44 poemes i 38 narracions, que en els propers dies seran revisats pel jurat.

El Correlletres és un certamen impulsat per l'Ajuntament de Cassà de la Selva que s'emmarca dins els Premis Literaris. La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el proper 24 d'abril a la Sala del Centre Recreatiu en el marc de la 55a Festa Literària. Els guanyadors de cada categoria del concurs d'escriptura ràpida, Poesia i Narrativa, rebran una dotació de 300 euros. L'acte, a causa de les limitacions d'aforament, també es podrà seguir per streaming.