El festival Temporada Alta ha reprogramat el cicle «Llibràlegs» aquest mes de maig a les biblioteques de Girona. Es farà entre el 10 i el 14 de maig a dos quarts de nou del vespre a les biblioteques de Carles Rahola, Just Manuel Casero, Antònia Adroher, Salvador Allende i Ernest Lluch.

En aquest cicle de teatre íntim es podrà veure com les actrius Mercè Pons i Meritxell Yanes interpreten quatre històries breus sobre la importància de la paraula. Aquest any és una edició intencionadament paritària, escrita pels dramaturgs Marta Aran, Toni Gomila, Lara Díez Quintanilla i Jordi Casanovas, que també n'és el director.

El cicle «Llibràlegs» s'havia de fer a la tardor però el tancament dels teatres a causa de les restriccions va obligar a posposar-lo. El cicle està coorganitzat pel festival Temporada Alta conjuntament amb les biblioteques gironines, tal com es fa des de fa cinc anys.

A més, aquesta primavera el festival també ha programat La cabra o qui és Sylvia?, dirigida per Iván Morales el 26 de juny al Teatre Municipal de Palafrugell. Aquest muntatge, protagonitzat per Emma Vilarasau i Jordi Bosch, és una tragicomèdia que gira al voltant de la confusa naturalesa de l'amor i del desig.