L'Estació Espai Jove de Girona ha adaptat la 32a edició del Mostrar't a un format virtual.

Enguany, a través de continguts audiovisuals, els artistes podran mostrar el seu treball, així com la seva experiència al llarg del procés creatiu. Es tracta d'un projecte que va néixer el 2007 amb l'objectiu de donar impuls als joves creadors de la ciutat i rodalies. Des d'aleshores hi han participat més de 130 artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura i còmic.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Girona, Annabel Moya, assegura que «al llarg dels anys hem pogut veure com estar en contacte amb l'art i l'experiència de crear una obra fa que les persones joves desenvolupin un seguit d'habilitats per a la vida que els permet connectar molt amb si mateixes a l'hora d'escollir el seu itinerari».

Els vídeos es podran veure cada setmana al perfil d'Instagram de L'Estació Espai Jove. De moment ja es pot consultar el treball de la il·lustradora Marta Bellvehí. El 22 d'abril es publicarà el vídeo del fotògraf Jordi Rigau, el 29 d'abril es coneixerà l'obra de l'artista visual Linette Mensen i el 6 de maig, tancarà la mostra virtual l'artista d'arts plàstiques Joan Domínguez.