El Teatre de Salt acollirà aquest cap de setmana dues propostes amb el segell dels directors Roberto G. Alonso i Pere Hosta.

Laberint Striptease pujarà a l'escenari aquesta tarda, sota la direcció del coreògraf Roberto G. Alonso i l'acompanyament del músic Jordi Cornudella. Es tracta d'un espectacle amb aires de cabaret alemany inspirat en l'obra Striptease i teatre irregular de Joan Brossa i en alguns dels seus poemes visuals. L'espectacle, que va ser nominat a la millor dramatúrgia en els Premis de la Crítica 2019, combina màgia, acrobàcia, dansa, veu, transformisme, ball, teatre i música.

Per la seva banda, i després de quinze anys despertant els somriures de petits i grans, la companyia La Bleda tornarà demà a Salt per a fer reviure als espectadors els records de les vacances d'estiu. La clown Helena Escobar encarnarà Madame Roulotte, un personatge que transportarà als assistents al somni ideal i, al mateix temps, a la divertida realitat.

Mon petit souvenir és una proposta dirigida al públic familiar i es podrà veure en dues funcions, a les dotze del migdia i a dos quarts de vuit del vespre. L'espectacle es va estrenar en l'anterior edició del Festival Temporada Alta i també s'ha presentat a la Fira de Tàrrega i a la Mostra d'Igualada.